Total: 0,00
Total: 0,00
Tijdens de basiscursus digitale fotografie leggen we verschillende camera's uit

Basisopleiding digitale fotografie

Door Laurent Fobe

Programma

Met de basiscursus digitale fotografie krijg je alles mee om je fotografie naar een hoger niveau te tillen, of je nu start met fotografie of je je wil verdiepen.

Tijdens de theoretische sessie leer je de basisbegrippen en instellingen van je camera kennen. Denk hierbij aan diafragma, sluitertijd, iso-gevoeligheid en witbalans. Leer wat bokeh-effect is en waar je op moet letten om scherpe foto’s te maken met de juiste kleurbalans. Als extra’s laten we ook specifieke cameralenzen en flitsfotografie aan bod komen.

In de praktijksessie gaan we aan de slag met het regelen van de instellingen zodat je foto’s kan nemen met tegenlicht zoals de ondergaande zon. We passen macrofotografie toe, bekijken de witbalansconfiguratie, brengen beweging in beeld met panning en zooming, maken nachtfoto’s, en werken met licht door lightpainting en het gebruik van de flits.

Tijdens de basisopleiding krijg je de noodzakelijke theorie mee, beantwoorden we jouw vragen en geven we praktische tips. Een aanrader voor wie begint met fotografie en voor wie zich wil verdiepen!

PS. We organiseren de basisopleiding ook in het Frans 🙂

Voor wie

Iedereen die de basis van digitale fotografie wil aanleren of verdiepen.

Praktische inlichtingen

  • Data : Bij voldoende interesse plannen wij de opleiding in, zowel in groep als individueel. Stuur ons een mailtje en wij bekijken met jou de mogelijkheden (data, inhoud en kostprijs).
  • Plaats:  Studio Francine – Kruidtuinlaan 41 – 1000 Brussel
  • De betaling kan uitgevoerd worden in de winkel of via overschrijving.

Materiaal om mee te brengen

Breng uw foto apparaat mee met opgeladen batterij en een lege geheugenkaart.

Informatie Basiscursus digitale fotografie

Bel ons voor meer informatie of stuur een mail naar Laurent Fobe, met het onderwerp: basiscursus digitale fotografie.